Publicacions de la Universitat de València present, un any més, a la Setmana del Llibre en Català

  • Servei de Publicacions de la Universitat
  • 7 de setembre de 2023
 
Imatge d'arxiu de publicacions de la Universitat.
Imatge d'arxiu de publicacions de la Universitat.

Del 8 al 17 de setembre es celebra la 41a edició de la Setmana del Llibre en Català, on els llibres publicats per l’editorial de la Universitat de València estaran presents fins en tres mòduls diferents de la fira.

El recinte del Moll de la Fusta de Barcelona acull, un any més, la celebració de la Setmana del Llibre en Català, un gran espai de trobada entre lectors, editors, llibreters i autores i autors que reuneix, a més, segells editorials de tots els territoris de llengua catalana, el que suposa una gran oportunitat per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català.

Les darreres novetats de Publicacions de la Universitat de València i el llibre de fons més destacat en català del segell estaran presents en aquesta edició fins en tres espais diferenciats: d’una banda, al mòdul 1 amb l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV); d’una altra banda, als mòduls 21 i 22 junt a altres editorials i llibreries, i, per últim, en el mòdul 57, gestionat per la Xarxa Vives d’Universitats.

A més, durant la celebració de l’esdeveniment es duran a terme diverses presentacions de llibres de PUV: el diumenge 10 de setembre a l’escenari 2, serà el torn del llibre Pal·ladi: Tractat d’agricultura, editat per Raimon Sebastian, qui participarà en l’acte organitzat per l’AEPV per donar a conèixer les autores i autors de les editorials valencianes. D’altra banda, dimarts 12 de setembre, l’editor del llibre La Nau dels bojos. Una odissea de la desraó, Cándido Polo, parlarà en l’escenari 3 sobre aquesta publicació que ha rebut el premi a la millor edició en els Premis Joan Lluís Vives d’Edició Universitària, atorgats per la Xarxa Vives d’Universitats.

Per a més informació sobre la Setmana del Llibre en Català, visiteu el seu web.

Arxivat en: Lletres