Suma't al voluntariat esportiu de la UV aquest quadrimestre

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 19 de febrer de 2024
 
Corredors i corredores a una cursa organitada per la UV

Ja pots apuntar-te als cursos de voluntariat esportiu que ofereix UVesports juntament amb l'Oficina del Voluntariat Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal de València.

No deixes passar l'oportunitat d'inscriure't als cursos del segon quadrimestre del programa ‘Voluntariat esportiu de València’. La finalitat d'aquest programa és oferir als voluntaris i voluntàries els coneixements i habilitats necessàries per a desenvolupar la seua tasca en esdeveniments esportius que se celebren a la ciutat de València. S'ofereixen diversos itineraris i horaris per tal d'ajustar-se als diversos perfils dels voluntaris i a la vostra disponibilitat.

Com a membre del voluntariat podràs participar en els grans esdeveniments que se celebren a la ciutat de València com la 15K Oberta a la mar, la carrera de la Dona, el Circuit de carreres Populars de València i, fins i tot, la copa del món de triatló que se celebrarà en setembre.

És una oportunitat de fer costat als atletes fent tasques de control de recorregut, control d'accessos a boxs, avituallaments, vestuari o lliurament de dorsals, etc. En tots els esdeveniments tindràs el corresponent kit del voluntari/a amb avituallament i samarreta. I a més podràs aconseguir crèdits ETCS que t'ajudaran a aconseguir finalitzar la teua carrera.

Els cursos estaran compostos per dues sessions de formació teòrica de 4,5 hores cadascuna que es realitzaran en el Complex Esportiu de la Petxina de València, i una formació pràctica que es realitzarà durant els diferents esdeveniments oferits, fins a aplegar a les 30 hores de durada total del curs.

Pots inscriure't ja en UVesports i… viure l'experiència del voluntariat Esportiu!
 

Arxivat en: