La Universitat celebra la III Jornada d’innovacio educativa en Educació Comparada

  • Gabinet de Premsa
  • 11 de maig de 2023
 
Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació
Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València ha acollit el divendres 12 de maig, la III Jornada d'innovació educativa en Educació Comparada, un espai de trobada per a compartir experiències docents, iniciatives, materials i estratègies en l'àrea d'Educació Comparada amb l'objectiu principal de promoure la innovació educativa en la disciplina, així com en l'àmbit de l'Educació Superior.

La jornada estava dividida en dues sessions. En la primera, s'abordaren experiències d'innovació educativa en el context de l'Educació Superior, així com els reptes i desafiaments que afronta en el context del segle XXI. En la segona, s'oferiren diverses propostes metodològiques i experiències docents en l'àmbit de l'Educació Comparada i es conclourà amb una reflexió profunda al voltant de les aportacions de l'Educació Comparada a l'àmbit de la Innovació Educativa i el seu vincle amb la responsabilitat social en l'àmbit universitari.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte ‘Aprenentatge Ubic (U-learning) en Educació Comparada i Política Educativa’ (AUPECE) del Departament de Educació Comparada de la UVEG. La iniciativa, organitzada pel Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació, així com pel Centre d'Estudis d'Educació Comparada en la Universitat de València, s'emmarca en el projecte d'innovació educativa UV-SFPIE_PID-2078017: Materials digitals reutilitzables de qualitat per a la innovació docent en Educació Comparada i Política de l'Educació, finançat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.
L'activitat es desenvoluparà de manera presencial amb retransmissió en línia per a les persones inscrites. El seu accés serà gratuït fins a completar aforament.

El programa de la jornada, així com la forma d'inscripció i accés es troba disponible a través del següent enllaç: https://shre.ink/QpOI

Més informació del projecte AUPECE:
https://www.uv.es/auecpe