La Universitat classifica 10 de les seues 12 seleccions d’esports d’equip per al CEU

  • Gabinet de Premsa
  • 28 de març de 2019
 
Equip de Voleibol de la Universitat
Equip de Voleibol de la Universitat

La Universitat de València aconsegueix per primera vegada en la seua història classificar deu de les seues 12 seleccions d’esports d’equip per als Campionats d’Espanya Universitaris 2019, organitzats de forma conjunta per les set universitats (públiques i privades) de la Comunitat Valenciana.

Las deu seleccions de la UV que acudiran al CEU són: bàsquet femení, bàsquet masculí, voleibol femení, voleibol masculí, handbol femení, handbol masculí, futbol sala femení, futbol sala masculí, futbol masculí, futbol femení i rugbi femení.

 

Handbol

La Universitat de València serà la universitat organitzadora del campionat que se celebrarà del 31 de març al 4 d’abril. Els partits tindran lloc al Pavelló Esportiu Universitat de València, avinguda Menéndez Pelayo, 19 (accés per la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, carrer Gasgó Oliag, 3) i al Pavelló Poliesportiu Marni, carrer Santiago Rusiñol, 23).

La selecció femenina de la UV, amb Sagrario Santana al capdavant, es va proclamar campiona en el CADU. Per la seua banda, la selecció masculina, liderada per Juan Ángel Perdigón, no va aconseguir classificar-se, encara que sí que acudirà perquè és la universitat amfitriona.

 

Bàsquet

La competició de bàsquet, organitzada per la UMH, tindrà lloc de l’1 al 5 d’abril al Palau dels Esports de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. La Universitat de València estarà representada per les seues dues seleccions que van tancar el seu pas pel CADU guanyant l’or. L’equip femení estarà liderat pel seu entrenador Pau Gaya, i l’equip masculí amb Jaume Tormo al capdavant.

 

Voleibol

El CEU de Voleibol, organitzat per la UPV, es disputarà els dies 8 al 12 d’abril al Pavelló Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València. La UV acudirà amb els seus equips femení i masculí, després de proclamar-se campions en el CADU. Juanjo Susín i Juanfran Álvarez estaran a càrrec d’ambdues seleccions.

 

Futbol sala

El campionat de futbol sala, organitzat per la Universitat d’Alacant, es jugarà del 8 al 12 d’abril i els partits es disputaran al Pavelló Poliesportiu cobert de Sant Vicent del Raspeig .

La selecció masculina de la UV, amb Javi Arnau com a seleccionador de l’equip, va ser primera en el CADU, mentre que la selecció femenina, amb Ángel Zurilla al capdavant, va quedar subcampiona, però va obtindre el seu pas al CEU, ja que va guanyar l’or la universitat amfitriona del campionat (Universitat d’Alacant).

 

Futbol

El CEU de futbol, organitzat per la Universitat Jaume I, tindrà lloc del 6 al 10 de maig . La competició es durà a terme al camp de futbol de la Universitat Jaume I i en tres camps de futbol de la instal·lació esportiva Chencho, instal·lacions municipals.

Ambdues seleccions de la UV van guanyar l’or en els autonòmics universitaris. Així doncs, la selecció femenina estarà liderada pels seus entrenadors José A. Menchero i Neus Motoso, i la masculina, amb Vicente Amposta i Neus Motoso al capdavant.

 

Rugbi 7

En rugbi 7, la UV solament estarà representada per la seua selecció femenina amb Ana Aigneren, entrenadora de l’equip, després d’alçar-se amb el triomf en el CADU. El campionat l’organitzarà la Universitat Catòlica de València i se celebrarà del 6 al 8 de maig a la instal·lació del Poliesportiu Quatre Carreres, amb dos camps de rugbi d’herba artificial.

 

Web dels CEUS CV 2019

Tota la informació de (seus, calendari, esports...) es pot consultar en la web oficial del campionat: www.ceuscv2019.com, lloc on s’informarà de tots els resultats durant el transcurs de cadascuna de les competicions.