La Universitat, seu dels debats electorals del 28M

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 19 de maig de 2023
 
La Universitat, seu dels debats electorals del 28M

El Centre Cultural La Nau va acollir els debats electorals organitzats per la Cadena SER. El divendres 12 de maig va tindre lloc el debat dels candidats i candidates a presidir la Generalitat Valenciana i dilluns 15 fou el torn dels candidats i candidates a l’alcaldia de la ciutat de València.

La sala Matilde Salvador de La Nau va acollir, com també va fer l’any 2019, els debats organitzats per la Cadena SER per a les eleccions del pròxim diumenge 28 de maig. Divendres 12 fou el torn del debat dels candidats i candidates a presidir la Generalitat Valenciana, en el que participaren Ximo Puig (PSPV-PSOE), Carlos Mazón (PP), Mamen Peris (Ciudadanos), Joan Baldoví (Compromís), Carlos Flores (Vox) i Héctor Illueca (Unides Podem Esquerra Unida).

Dilluns 15 va ser el torn de Joan Ribó (Compromís), Mª José Catalá (PP), Sandra Gómez (PSOE), Fernando Giner (Ciudadanos), i Juan Manuel Badenas (Vox), candidats i candidates a l’alcaldia de la ciutat de València.

El director regional de la SER, Bernardo Guzmán, fou l’encarregat de moderar uns debats que van tindre una durada de 80 minuts.

Aquests es van poder seguir en directe a partir de les 10 hores a través de https://www.uv.es/eventos/ en un senyal que va realitzar el Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València.