La Universitat destina 120.000 euros al programa internacional d’innovació docent en emprenedoria

  • Unitat d'Emprenedoria-UVemprén
  • 26 de desembre de 2022
 
Cartell

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació destina 120.000 € al programa internacional d'innovació docent en emprenedoria ’UVemprén Aprén’. El termini per a participar estarà obert fins al 31 de gener de 2023.

La convocatòria està dirigida al personal docent i investigador amb vinculació permanent de la UV. Cada ajuda està dotada amb un import de fins a 10.000 € que serviran per a finançar els despeses derivades de l'estada internacional que permeta l'especialització del PDI participant en emprenedoria, així com per a desenvolupar un projecte pluriennal d'innovació educativa especialitzat en emprenedoria universitària.

La finalitat d'aquest programa internacional és promoure la innovació educativa i l'especialització en emprenedoria entre el personal docent, capacitant-lo per a produir retorns que s'implementaran amb la posada en marxa de projectes d'innovació educativa que permeten capacitar a l'estudiantat de qualsevol àrea de coneixement perquè valore l'emprenedoria com una opció profesional. El programa també vol contribuir a validar les idees i projectes emprenedors basats en el coneixement que ajuden al seu desenvolupament professional i al desenvolupament de la societat. Les persones beneficiàries podran realitzar una estada internacional d'especialització docent en emprenedoria que es desenvoluparà preferentment de manera presencial en el Real Colegio Complutense a Harvard, per a participar en l’Entrepreneurial Humanistic Leadership Program que es durà a terme en el mes de juny de 2023.

La sol·licitud es formalitzarà preferentment a través d'una instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit ‘Programa Internacional UVemprén Aprén 22-23’.El termini per a participar estarà obert fins al 31 de gener de 2023.

Les ajudes per a participar en el Programa Internacional UVemprén Aprén s'han convocat en el conveni de col·laboració entre Banco Santander i la Universitat de València mitjançant el qual es promouen les activitats del campus d'emprenedoria universitària UVemprén – Santander Universidades.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i el procediment de sol·licitud fent clic al següent enllaç.