La Universitat de València col·loca cinc disciplines entre les 100 millors del món, segons el rànquing de Xangai

  • Gabinet de Premsa
  • 19 de juliol de 2022
 
Rectorat de la Universitat de València.
Rectorat de la Universitat de València.

La Universitat de València ha col·locat cinc de les disciplines que imparteix entre les 100 millors del món, segons el rànquing de Xangai per matèries, conegut hui dimarts. També hi ha tres en el tram de 100/200. La Universitat és la primera de totes les universitats valencianes i en algunes disciplines, com Teledetecció, és la número 11 del món.

El prestigiós rànquing que elabora la Universitat de Xangai ha publicat les millors universitats per a estudiar les diferents matèries. La Universitat de València ha millorat la seua posició respecte a l’anterior.

En Ciències i Tecnologia dels Aliments, la Universitat es troba en el lloc 26 del món. En Turisme, la 38. En Salut Pública es troba en el tram entre la 51 i la 75. En Física, en el tram 76-100. En Ciències Atmosfèriques, 101-150. En aquest mateix tram està Medicina Clínica. La matèria Enginyeria Electrònica i Elèctrica que imparteix la Universitat de València està entre la 151-200, en la mateixa posició se situa Dret.

En Teledetecció, Ciències i Tecnologia dels Aliments, Turisme i en Dret, la Universitat de València és la primera d’Espanya. En Salut Pública i Medicina Clínica, la de València és la segona d’Espanya, sols superada per la Pompeu Fabra (en la primera) i per la Universitat de Barcelona (en la segona.

El rànquing de Xangai posiciona les 500 millors universitats del planeta en 54 matèries distribuïdes en cinc àrees: ciències naturals, enginyeria, ciències de la vida, ciències mèdiques i ciències socials.

Arxivat en: Rànquings