La Universitat de València llança el ‘Repte Caixa Popular 2023’ per a promocionar l'ocupació de l’estudiantat de la Facultat d’Economia

  • Fundació General UV
  • 6 de novembre de 2023
 
Imagen de la noticia

UVocupació i Caixa Popular llancen el programa “Repte de Talent i Ocupació”, en el qual la parella d'estudiants guanyadors rebrà un premi de 300 euros i la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en una de les oficines de l'entitat.

El servei del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, UVocupació, en col·laboració amb Caixa Popular, posa en marxa una nova edició del programa Talent amb el ‘Repte Caixa Popular 2023’, adreçat a estudiantat de les titulacions oficials de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Mitjançant aquesta iniciativa es persegueix recolzar a l’estudiantat de la Universitat de València, que participarà en parelles, a desenvolupar el seu potencial professional i inserció laboral. Les persones interessades a participar poden inscriure's en línia fins al 16 de novembre.

Per a poder participar, és requisit necessari haver superat, almenys, el 50% dels crèdits totals d'algun dels següents graus de la UV: Administració i Direcció d'Empreses; Intel·ligència i Analítica de Negocis; Economia, Finances i Comptabilitat; International Business; Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses; Doble Grau en Dret i Economia; Doble Grau en Turisme i Administració i Direcció d'Empreses o Grau en Turisme, així com tindre el nivell bàsic de valencià escrit i parlat.

El programa ‘Repte Caixa Popular 2023’ es desenvoluparà del 30 de novembre al 12 de desembre, de manera híbrida presencial i telemàticament, podent els participants resoldre un cas plantejat en parelles al llarg dels dies establits. La llista d'admesos i admeses es publicarà el dia 20 de novembre, i igualment es comunicarà a cada parella participant la seua incorporació al Repte.

En la primera jornada de l’esdeveniment, Caixa Popular convidarà a l'alumnat adquirir el rol de creadors de productes i serveis de Caixa Popular, proposant una línia de negoci adaptada a les necessitats actuals dels joves, atractiva i lligada a la sostenibilitat.

Un equip de Caixa Popular especialista en la matèria estarà a la disposició dels i les participants. Mentre UVocupació, a través del seu personal tècnic, donarà suport en el repte en tots aquells aspectes i/o necessitats relacionades amb la seua inserció professional. Finalment, en una sessió de tancament al final del concurs es resoldrà el repte a càrrec dels experts sota la modalitat de taller pràctic.

La convocatòria d’enguany del programa “Repte de Talent i Ocupació” estableix tres premis per a les parelles que resulten guanyadores de 300 €, 200 € i 100 € respectivament, a més de la possibilitat de realitzar una estada de pràctiques curriculars remunerades en Caixa Popular.  

Més informació: