La Universitat de València oferirà tres noves dobles titulacions internacionals de grau

  • Servei d'Informació i Dinamització
  • 25 de març de 2024
 
imatge d'estock

Són el Grau en Business Intelligence and Analytics (UV) + Grau en Estadística i Anàlisi de Dades de la Universitat de Palerm (Itàlia), el Grau en Administració i Direcció d’Empreses (UV) + Grau en Ciències Socials i Econòmiques, especialitat en Business, de la Universitat d’Anvers (Bèlgica), i el Grau en Economia (UV) + Grau en Ciències Socials i Econòmiques, especialitat en Economia, també de la Universitat d’Anvers (Bèlgica).

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat, en la seua última sessió ordinària, celebrada el passat 12 de març, la implantació de tres programes de doble titulació internacional de grau. Els tres són de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, pionera en la implantació dels programes internacionals de doble titulació.

Els programes de doble titulació internacional permeten que l’estudiantat realitze dos cursos a la Universitat de València i dos cursos a la universitat sòcia. En finalitzar els estudis, l’estudiantat obté dues titulacions oficials i reconegudes. Per aquesta raó, segons destaca Asunción Hernández, vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat d’Economia, suposen “un gran avantatge competitiu en el mercat laboral” i facilita la mobilitat internacional de l’estudiantat tant als seus estudis com posteriorment. Segons assenyala Hernández, “el 95% dels estudiants que finalitzen una doble titulació internacional troben treball immediatament”.

Els graus d’ADE i d’Economia oferiran per al curs 2025-2026 la possibilitat d’estudiar els dos últims cursos a la Universitat d’Anvers (Bèlgica), una “universitat destacada” i “molt demandada per l’estudiantat europeu” i amb la qual “hem aconseguit signar un conveni molt positiu per a l’alumnat de la Universitat de València”, ha apuntat Hernández. A més, el Grau en Business Intelligence and Analytics (BIA) de la Universitat de València també oferirà l’opció de cursar el Grau en Estadística i Anàlisi de Dades de la Universitat de Palerm (Itàlia) i la certificació del primer any del Màster en Estadística i Ciència de Dades de la mateixa universitat, una institució “que aposta pels estudis d’anàlisi de dades” i que, a més, “és membre de l’aliança Forthem”, apunta Hernández.

Aquestes dobles titulacions internacionals de grau se sumen als tretze programes vigents actualment, i impliquen que la Universitat de València compta amb convenis per a mobilitats de llarga estada amb universitats dels Estats Units, Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica i Regne Unit. A més de permetre estudiar en una universitat estrangera abonant les taxes que corresponen per matrícula a la Universitat de València, cursar un programa doble internacional de grau també contribueix a conèixer altres metodologies d’estudi, aprofundir en el coneixement d’idiomes i desenvolupar-se, des de l’etapa d’estudiant, en un context internacional.

Més informació:
https://www.uv.es/uvweb/economia/ca/mobilitat-intercanvi/ori-facultat-economia/dobles-titulacions-internacionals/informacio-1286062774418.html