La UV participa en el primer torneig universitari d'Escacs Online

  • Servei d'Esports
  • 30 d’abril de 2020
 
Imatge d'escacs

La Universitat de València participarà en el primer torneig interuniversitari d’escacs per internet que se celebrarà el pròxim dijous 7 de maig a partir de les 17 hores. Un torneig que reunirà a totes les universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) i organitzat pel Servei d'Esports de l'UJI.

Aquesta iniciativa ha estat motivada degut a l'estat d'alarma establit des del 13 de març pel govern espanyol i que ha tingut com a conseqüència la suspensió de part dels campionats universitaris CAEU individuals programats per a aquest curs acadèmic.

En el campionat podran participar totes les universitats valencianes que formen el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). El nombre de participants serà il·limitat i cadascuna de les universitats a través del seu Servei d'Esports podrà inscriure a tots els membres de la seua comunitat universitària que estiguen interessats (PAS, PDI i estudiantat).

El sistema de competició serà el Sistema Masnou i té prevista una durada aproximada de 2 hores.

El torneig es disputarà a la web www.lichess.org. Cal entrar i enregistrar-se prèviament en aquesta web, és molt senzill i completament gratuït, tan sols demana un correu electrònic per a fer-ho. El dia del torneig cal entrar a la web amb uns minuts d'antelació a través de l'enllaç i contrasenya que proporcionarà l'organització a les persones inscrites.

A continuació es detallen els contactes per a la realització de la inscripció de les diferents universitats participants:

UJI: cporcar@uji.es

UPV: jjimeno@upv.es

UA: lorena.rubio@ua.es

UVEG: Valero.Blasco@uv.es 

UMH: ctomas@umh.es

UCH:  deportes@uchceu.es

UCV: josep.lledo@ucv.es


Més informació sobre el torneig.