UVdiscapacitat compleix 15 anys de compromís amb el Sistema de Gestió de Qualitat

  • Fundació General UV
  • 22 de juny de 2020
 
UVdiscapacitat dóna suport a l'estudiantat de la Universitat de València amb discapacitat.

UVdiscapacitat, servei inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València, ha superat de manera satisfactòria l’auditoria de seguiment duta a terme enguany per l’empresa SGS ICS Ibèrica, S.A. L’auditora cap, María José Aledón, va felicitar aquest servei de la Universitat en obtindre com a resultat la conformitat amb tots els criteris de qualitat establits. L’actual renovació, a més, suma 15 anys de compromís de l’equip d’UVdiscapacitat amb el Sistema de Gestió de Qualitat.

L’informe reflecteix la conformitat del sistema de gestió amb els criteris d’auditoria establits en el Reglament de Certificació de la Norma ENAC: ISO 9001:2015; l’eficàcia de la implantació del sistema de gestió segons allò planificat; i la capacitat del sistema de gestió per a complir els objectius i la política d’UVdiscapacitat.

“L’obtenció de la renovació del Certificat de Qualitat és molt important enguany especialment, perquè UVdiscapacitat compleix ja 15 anys de compromís amb el Sistema de Gestió de Qualitat. Això ens anima a continuar treballant en la millora contínua i a seguir proporcionant un servei de màxima qualitat a les nostres usuàries i els nostres usuaris”, assenyala la directora d'aquest servei, Celeste Asensi.

Al llarg de tot aquest temps, l’equip d’UVdiscapacitat s’ha implicat activament en el Sistema de Gestió de Qualitat aportant els suggeriments de millora que any rere any s’han anat materialitzant. Aquest compromís de Qualitat ha implicat un treball d’avaluació i seguiment trimestral de tot l’equip a través de reunions i posades en comú d’anàlisis de millora, demostrant que està sent efectiu, així ho avalen les auditories internes i les externes.

Des de l’any 2005, UVdiscapacitat compta amb la Certificació de Qualitat ISO 9001 i, posteriorment, el 2006, va obtindre el Segell d’Excel·lència Or. Igualment, des de novembre del 2011, seguint una filosofia de transparència i qualitat cap als seus usuaris, disposa d’una Carta de Serveis que es va elaborar impulsada després de l’orientació institucional per part del Pla Estratègic de la Universitat de València 2008-2011, amb una tercera edició aprovada el 2019 disponible en quatre versions: estesa, reduïda, tríptic i accessible per a les persones amb discapacitat. Totes aquestes versions es troben en tres idiomes: valencià, castellà i anglés.

En aquesta llarga trajectòria, UVdiscapacitat ha vist com el seu esforç i dedicació han sigut recompensats, no sols per les mostres d’agraïment contínues que any rere any aquest servei rep dels seus usuaris més directes, sinó també pel reconeixement públic aconseguit amb l’obtenció dels següents guardons: el premi ‘Acció Social’ atorgat per CERMI CV (2019); el premi ASINDOWN (2017); el premi Solidari ONCE-Comunitat Valenciana (2015); el premi COCEMFE-València (2014); el premi Cermi.es (Cermi-Espanya) (2013); el premi Telefónica Ability Awards (2012); la Menció honorífica a la Universitat de València per part de la Defensora de les Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (2011) i el premi ‘Solidaritat’ de la Fundació Asindown (2011).

Més informació: