XXI Setmana Internacional del 6 al 10 de noviembre

  • 3 de novembre de 2023
 
XXI Setmana Internacional de la Universitat de València

La Universitat de València organitzarà sessions informatives dirigides a l'alumnat interessat a fer una estada internacional en una altra universitat estrangera en el curs 2024-25. Aquesta iniciativa està impulsada pel Vicerectorat d'Internacionalització i Multilingüisme i pretén fomentar la formació internacional de l'alumnat.

Al llarg de la Setmana Internacional hi ha programades diverses sessions informatives, classificades per titulacions i per tipus de programa de mobilitat. Les activitats tindran format presencial i en línia.

El programa de mobilitat internacional més conegut és Erasmus: l'acció de mobilitat internacional de la Unió Europea que permet fer períodes d'estudi semestrals o anuals en altres universitats europees.

En 2023 el programa Erasmus compleix 36 anys d'antiguitat. Des dels seus inicis, la Universitat de València ha estat líder europeu en l'enviament i la recepció d'alumnat Erasmus. De fet, està en el top 3 d'universitats espanyoles enviant Erasmus i és la Universitat que més alumnat Erasmus rep de tota Europa.

Però en la Setmana Internacional no sols s'informarà del programa Erasmus, també es parlarà de la possibilitat d'anar a universitats d'altres països com els Estats Units, la Xina, Austràlia o els estats sud-americans. A més, també s'explicarà com es pot participar en el programa Erasmus Pràctiques.

Es pot consultar la informació detallada de totes les activitats en la web del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

Les sessions en línia romandran gravades en el canal YouTube del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

D'altra banda, del 6 al 24 de novembre s'obre el termini per a demanar una mobilitat Erasmus Estudis o una mobilitat del Programa Internacional per al curs 2024-25, mitjançant el Portal Serveis Estudiant.

Més informació:

Arxivat en: