Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Oberta la inscripció per a la V Cursa Universitat de València: Corre amb la samarreta de la Universitat de València

  • 31 de maig de 2016
Image de la noticia

El Servei d’Educació Física i Esports i la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València organitzaran el propvinent 19 de juny la V Cursa Universitat de València, que forma part del XII Circuit Divina Pastora Seguros de curses populars de València.

Una vegada més, l’entorn de Blasco Ibáñez tornarà a ser l’escenari de la cursa universitària per excel·lència, amb una cursa ràpida (la segona més curta del XII Circuit Divina Pastora) per esprémer al màxim les forces dels corredors al llarg de les seues rectes i 5.335 metres en total.

Amb eixida a l’avinguda Primat Reig i meta a les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de València, és una cursa popular multitudinària, en la qual estudiantat, professorat i personal de la Universitat tindran una classificació particular pròpia, donant exemple amb les sabatilles posades.

Per a aquesta cursa es crearan quatre noves categories, que disposaran de les classificacions i trofeus respectius: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení). Per poder participar en aquesta categoria, els membres de la comunitat universitària hauran d’acreditar la pertinença a la Universitat i la inscripció a la cursa. L’horari d’atenció als esportistes serà del 6 al 10 de juny a les consergeries dels campus esportius de Blasco Ibáñez i Tarongers la Universitat de València, de 9 a 13 h (d’11 a 14 h al Servei d'esports de Burjassot), i de 16 a 20 h al campus de Blasco Ibáñez, que ampliarà l’horari d’atenció als dies 13 i 14 de juny per als més ressagats. S’haurà d’acreditar la inscripció a la V Cursa Universitat de València, així com la pertinença a la Universitat de València, amb el carnet universitari i el DNI del participant.

La Universitat obsequiarà amb una samarreta tècnica els primers 500 participants que acrediten estar inscrits en la cursa i pertànyer a la comunitat universitària.

Inscripcions ací

Llista d'enllaços: