Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Croàcia espera les selecciones de judo, natació i taekwondo

  • 21 de juliol de 2016
Image de la noticia

Les seleccions de judo, natació i taekwondo de la Universitat de València viatjaran aquesta setmana a Croàcia per disputar els III Jocs Europeus Universitaris 2016.

La competició tindrà lloc a les ciutats croates de Zagreb i Rijeka. Ja hi han participat les seleccions de karate, futbol femení i voleibol masculí, que han obtingut molt bons resultats.

Aquest dissabte és el torn de les tres disciplines que des del 23 al 25 de juliol disputaran les seues corresponents competicions. La selecció de judo acudeix a la cita amb l'experiència d'haver disputat, el passat mes d'octubre a Reims, el Campionat d'Europa Universitari, on es va proclamar campiona per equips amb una plata i dos bronzes.

La selecció de natació també arriba a la cita amb bones sensacions. Al febrer es va consagrar un any més campiona autonòmica i el passat mes d'abril, a Alcorcón, va ser subcampiona del Campionat d'Espanya Universitari.

Un camí molt semblant ha fet aquesta temporada la selecció de taekwondo, campiona en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari a l'abril i amb una bona actuació en el nacional, on va aconseguir 5 medalles.