Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Participa com a voluntari o voluntària en la Marató de València

  • 29 de setembre de 2016
poster voluntariado

La Universitat de València organitzarà dijous que ve, 6 d'octubre, una sessió informativa dirigida a aquelles persones que desitgen participar en la Marató València Trinidad Alfonso EDP com a voluntaris o voluntàries.

La sala de graus de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport acollirà, a les 12.30 hores, aquesta sessió com una de les accions dins del marc del projecte Uniesport, signat per les principals universitats de la ciutat (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir i la Universitat CEU Cardenal Herrera), juntament amb la Fundació Trinidad Alfonso. Així, la Universitat de València se suma a la campanya “Tu fas possible la Marató”, que té l’objectiu principal de promoure l'experiència del voluntariat esportiu i reivindicar la funció d'aquest col·lectiu en els esdeveniments esportius.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ja ha depassat la barrera dels 15.000 inscrits a dos mesos de tenir lloc i s'espera arribar a la xifra de 1.350 voluntaris registrada en l'edició del 2015.