Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La selecció de karate de la Universitat s’emporta quatre medalles i el bronze per universitats

  • 16 de maig de 2016
Image de la noticia

L’equip de karate de la Universitat de València va disputar, entre el 12 i 13 de maig, el Campionat d’Espanya Universitari de Karate, en què va aconseguir pujar al podi quatre vegades i es va classificar en tercera posició per equips.

La delegació de la Universitat de València  va viatjar fins a Múrcia per afrontar la cita nacional amb un total de nou esportistes, entre els quals van destacar, especialment, Aura Csongradi que va ser plata en kumite 61 kg; Noelia Sierra, que va aconseguir una altra plata en kumite  68 kg, i Inma Peris i Fernando Piñango, que van ser bronze en kata. A més, també van obtenir molt bons resultats Sara Piñango i Rafa Gaspar, que van finalitzar en cinquena posició en kumite 61 kg i +84 kg, respectivament.

Amb aquests resultats, el combinat dirigit per Arturo Olmedo va aconseguir pujar al podi a recollir el bronze per equips, per darrere de la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia (UCAM) i la Universitat Politècnica de Madrid. Per al seleccionador “es tracta d’un resultat del qual ens podem sentir molt orgullosos; és el tercer any consecutiu que fem podi per universitats malgrat que l’equip s’ha anat renovant cada any i alguns dels nostres millors competidors han finalitzat els estudis a la Universitat, per això estic molt content amb el rendiment de tot l’equip”.