Cerimònia de graduació dels titulats i titulades del Campus d’Ontinyent

  • Gabinet de la Rectora
  • 8 de juny de 2018
 
Graduació graus Campus d'Ontinyent

97 alumnes dels Graus en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Mestre d’Educació Infantil i en Administració i Direcció d’Empreses del Campus d’Ontinyent han celebrat els seus actes de graduació en una cerimònia al Teatre Echegaray de la mateixa ciutat.

La graduació ha comptat amb la presidència de la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; el degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Salvador Llana; i la vicedegana de la Facultat de Magisteri, Ana Botella.

En concret, 41 nous titulats i titulades s’han graduat en la I Promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport al Campus d’Ontinyent. Aquesta promoció ha tingut com a padrí al professor d’Educació Física i Esportiva de la mateixa facultat David Soler Escorcia. L’estudiantat Esmeralda Hervas Mont (Algemesí, 1996) i Sergio Morillo Gomar (Benigànim, 1996) han parlat en nom de tots els seus companyes i companyes de grau per agrair als seus professors i professores el suport durant tots aquests anys de promoció.

La VI Promoció del Grau en Mestre d’Educació Infantil al Campus d’Ontinyent ha celebrat la graduació de 32 nous graduats i graduades. Mª del Carmen Agulló ha sigut la padrina de la present promoció. Agulló és professora titular d’Educació Comparada i Història de l’Educació a la Facultat de Magisteri. Per la seua part, Eva Maria Andrés Belda (Aielo de Malferit, 1974) ha sigut la responsable de parlar en nom dels seus companys i companyes del grau per també agrair el recolzament rebut pel professorat del centre durant aquest període de les seues vides.

Finalment, els 24 alumnes de la V Promoció del Grau en Administració i Direcció d’Empreses al Campus d’Ontinyent han rebut els diplomes acreditatius com graduats i graduades. L’estudiantat ha tingut com a padrina a la professora de Direcció d’Empreses, Estratègia i Organització de la Facultat d’Economia, Mª José Molina Botella. L’alumna Jennyfer Tormo Dasi ha parlat en nom d’aquesta promoció per desitjar sort als seus companys i companyes i donar les gràcies al personal docent del centre facultatiu.

Al seu discurs, la rectora Mª Vicenta Mestre ha destacat l’orgull que suposa tant per a nivell personal com per a la Universitat de València, vore com el Campus d’Ontinyent continua creixent i consolidant-se. Actualment, el Campus d’Ontinyent compta amb quatre graus i enguany és la primera promoció que es gradua en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport al campus d’Ontinyent. La rectora també ha tingut paraules de record als familiars de l’alumnat pel suport i recolzament rebut durant els seus anys de formació i agraït a l’estudiantat haver escollit la Universitat de València, en concret el Campus d’Ontinyent, per a la seua formació.

Prèviament a la cerimònia de graduació, la rectora s’ha reunit amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt amb el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, per a parlar de l’evolució del Campus i com afrontar els nous reptes que es presenten.

Arxivat en: Estudis , Ontinyent , Grau