Oberta la preinscripció a l’Escola d’Estiu de la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 8 de maig de 2024
 
Imagen de la noticia

La Universitat de València ha obert hui dimarts, 8 de maig, la preinscripció a la Nau Menuda i la Nau Jove, les activitats per al mes de juliol de xiquets i xiquetes (des de segon d’infantil fins a sisè de primària (Menuda), i per a nascuts entre 2008-2011 (Jove). Les preinscripció s’ha de formalitzar a través de la Seu Electrònica de la Universitat.

L’Escola d’Estiu, que engloba la Nau Menuda i la Jove, està organitzada per la Fundació General de la Universitat de València. Se celebrarà de l’1 al 31 de juliol i enguany té com a fil conductor l’art amb el lema ‘EstiuesArt’. El període de matriculació romandrà fins el 26 de maig en dos torns, ambdós a través de la seu electrònica UV. 

El primer torn de matricula es formalitzarà del 8 al 19 de maig per als fills i les filles de PDI, PAS, estudiantat i membres de la Comunitat Alumni UV, així com per a les persones usuàries d’edicions anteriors. El públic en general podrà optar en el segon torn del 20 a 26 de maig.

Com a novetat enguany, i amb l’objectiu d’optimitzar els recursos destinats a aquest projecte i organitzar els grups per edat més homogenis, l’Escola d’Estiu de la Nau Menuda del Campus de Tarongers es trasllada i centralitza al Campus de Blasco Ibáñez. Així, s’habilitarà un servei d'autobús diari per a traslladar als participants de La Nau Menuda des del Campus dels Tarongers al Campus de Blasco Ibáñez. Les persones interessades en aquest servei han de marcar aquesta opció en el moment de la matrícula al tenir places limitades. La matrícula del servei de menjador serà del 8 de maig fins al 9 de juny.

Arran d’aquesta reordenació, les places de Nau Menuda al Campus de Blasco Ibáñez arriben fins a les 150, mentre que es mantenen les 75 places oferides al Campus de Burjassot-Paterna. Per la seua part, Nau Jove continua amb les 90 places al Campus de Tarongers.

Respecte a les edats de matriculació, en Nau Menuda poden inscriure’s xiquets i xiquetes nascuts des del 2019 fins al 2012. En Nau Jove, les edats d’inscripció corresponen del 13 als 16 anys (nascuts del 2011 fins al 2008).

L’Escola d’Estiu de la Universitat de València se celebrarà de l’1 al 31 de juliol en horari de 8:00h a 15:00h. Amb el fil conductor ‘EstiuesArt’, l’art és l’eix de l’Escola d’Estiu d’enguany. Per aquest motiu, s’han programat un seguit d’activitats que permetran desenvolupar la creativitat, la imaginació i l’expressió com a mitjà per a expressar les emocions.

La programació d’activitats de Nau Menuda 2024 continua amb el mateix dinamisme d’anys anteriors amb una excursió setmanals, un bany setmanal a una piscina externa, un taller cultural una vegada a la setmana o activitats esportives tres cops a la setmana, entre d’altres.

Per la seua part, Nau Jove manté l’excursió setmanal, destacant la visita al MIAU (Museu Inacabado de arte urbano) de Fanzara (Castelló) en una jornada completa i la pernoctació de dues nits al Centre de Turisme Rural “El Cerrao” (Sot de Xera), així com els esports innovadors i les activitats TICs.