Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Uns 5.000 corredors van participar en la cursa de la Universitat de València

  • 22 de juny de 2016
Image de la noticia

Gairebé 5.000 corredors van creuar la línia de meta a les instal·lacions esportives del Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València després de participar en l'última cita del Circuit Divina Pastora de Curses Populars de València.

La V Cursa Universitat de València ha estat una de les més ràpides del circuit, ja que malgrat l'elevat nombre d'inscrits, les àmplies avingudes i el terreny pla van afavorir bons registres, com el que van aconseguir els vencedors Amine Chaoui (15:56) en categoria masculina i Marta Esteban en categoria femenina amb 18:13 en el crono.

A més, el Servei d'Educació Física i Esports va repartir entre la comunitat universitària més de 400 samarretes corporatives per als inscrits en alguna de les quatre categories que es van crear especialment per a aquesta cursa: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení). Amb els seus propis trofeus i classificació, els participants van aconseguir molt bons temps, com és el cas del campió de PDI/PAS masculí, David Quixal, que va acabar en la general en el lloc 36 amb un temps de 17:31, per davant de Francisco Román, que va ser plata i Diego Ramírez que va aconseguir el bronze. També van obtenir molt bons temps els xics de la categoria d'Estudiantat, com Alberto Barberá (17:16) que va ser or; el seleccionador d'atletisme de la Universitat de València, Rubén Picazo, que amb 17:52 va aconseguir la plata, o David Salesa, que va pujar al tercer calaix del podi.

Per la seua banda, en la categoria femenina de PDI/PAS, va ser Dolores Alepuz qui va aconseguir creuar la meta amb 28:38 en el crono; la van seguir Nieves Lázaro (34:41) i Esther Luisa de Prado, amb 38:37. En la categoria d'Estudiantat, Lidia Hernández va pujar al capdamunt del podi amb un temps de 21:34. La van seguir Natalia Gorriz i Laura Sanz, amb 23:18 i 23:39, respectivament.

Consulta la classificació universitària