Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Un bronze i tres cinquens llos per a la selecció de karate de la Universitat de València

  • 18 de juliol de 2016
seleccion karate

La selecció de karate de la Universitat de València ja ha tornat de disputar la segona edició dels Jocs Europeus Universitaris.

Un esdeveniment que s'està celebrant a les ciutats croates de Zagreb i Rijeka i on la selecció de karate, formada per Laura Crespo, Aura Csongradi, Sara Piñango, Inma Peris, Noelia Sierra i Pablo Micó, va aconseguir una medalla de bronze i tres cinquens llocs.

El combinat dirigit per Arturo Olmedo es va emportar la medalla de bronze en kata per equips gràcies als resultats de Laura Crespo, Sara Piñango, Inma Peris i Noelia Sierra. L'equip de kumite femení es va quedar a les portes de disputar la fase final i va obtenir molt bons resultats, amb un cinquè lloc de la mà d'Aura Csongradi, Laura Crespo, Noelia Sierra i Sara Piñango. Individualment, van destacar Inma Peris i Noelia Sierra, que també van ser cinquenes en kata i kumite +68kg, respectivament; i les setenes posicions de Laura Crespo en kumite -50kg i Pablo Micó en kumite -75kg.

Per al seleccionador, Arturo Olmedo, l'experiència “ha estat increïble. Estem acostumats a participar en esdeveniments i barrejar-nos amb karatekes d'altres països, però poder interactuar amb gent d'altres esports i d’altres països ha estat genial. Quant als resultats, hem obtingut un bronze i 3 cinquens llocs, a més de bons resultats individuals. Tots això és molt meritori. Els nostres competidors han rendit a bon nivell i s'han emportat una gran experiència d'aquests Jocs Europeus Universitaris".