Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Flamenc i sevillanes ompliran el Tívoli aquesta vesprada

  • 30 de juny de 2016
Image de la noticia

El teatre Tívoli de Burjassot acull aquesta vesprada la quarta edició del Festival de flamenc i sevillanes de la Universitat de València.

Un festival que any rere any omple les instal·lacions del Tívoli per assistir a aquesta cita, que té com a objectiu mostrar les coreografies apreses al llarg del curs en les disciplines que ofereix l'Àrea d'Activitats del Servei d’Educació Física i Esports.

Amparo Llópez, tècnica responsable de l’Àrea d'Activitats, comenta que espera que siga “un altre èxit de participació, perquè a més dels més de 80 ballarins, hi haurà més de 500 assistents al festival. Es tracta d'un esdeveniment que uneix les dues activitats (flamenc i sevillanes), en les quals tant l’estudiantat com el personal de PDI-PAS gaudeixen d'un ambient festiu i mostren el treball de quatre mesos de preparació, que finalment es veu reflectit any rere any amb un cartell de “no hi ha places”. Els participants treballen a tots els nivells, no només coreogràfic, sinó també d'escenificació, per exemple, es fan ells mateixos els vestits i el nivell d'implicació és tal que des de les 13 hores ja hi seran, al teatre, assajant”.

Sevillanes, tangos, soleás, buleries, guajiras, seguiriyas i alegries ompliran aquest esdeveniment, que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al Teatre Tívoli de Burjassot (c/ José Carsí, 50 - Burjassot). L'assistència és totalment gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.