Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Lluïsa Montesinos i Alejandro Sánchez , protagonistes dels premis de la Càtedra Divina Pastora

  • 12 de maig de 2016
Image de la noticia

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València va organitzar dimarts passat a La Nau el lliurament de premis als millors treballs de fi de màster i doctorat del curs 2015/2016, que tracten sobre temes relacionats amb l'activitat física i l'esport adaptat.

El lliurament de premis va tenir la presència del vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao, la sotsdirectora general corporativa de Divina Pastora, Pilar Nieto, el director de la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València, José Campos, i el director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

David Sanz, seleccionador nacional de tenis en cadira de rodes, va impartir la conferència "El valor de la diferència. La inclusió en l'àmbit federatiu" i posteriorment es va fer el lliurament de premis. El primer premi va correspondre a Lluïsa Montesinos Magraner per la seua tesi doctoral “Comorbilidad y actividad física en personas con paraplejía”. Així mateix, la comissió va decidir atorgar un accèssit a la tesi doctoral presentada per Alejandro Sánchez Pay amb el títol “Análisis de las demandas competitivas en el tenis en silla de ruedas de alto nivel”.

A l'acte van assistir la resta de membres de la comissió mixta de la Càtedra, Rosa Laparra i Miguel A. Torregrosa, així com diferents personalitats del món acadèmic, esportiu i associatiu.