Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat obri la matrícula per als cursos de voluntariat esportiu

  • 22 de setembre de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València obrirà avui l’automatrícula de cursos de formació del Servei d’Educació Física i Esports del primer quadrimestre a través de la seua pàgina web.

El Servei d’Educació Física i Esports continua amb la seua aposta pels Cursos de Voluntariat Esportiu que des de fa diversos anys ofereixen als estudiants de la Universitat de València la possibilitat d’involucrar-se en els diferents esdeveniments esportius de la ciutat de València i en les competicions que organitza la Universitat.

L’alumnat universitari que decidisca matricular-se en aquests cursos es formarà en sessions explicatives teòriques sobre les diferents àrees, adquirirà coneixements sobre la importància de la seua labor en la societat i com desenvolupar-la i, posteriorment, participarà en l’esdeveniment des de diferents llocs, d’acord amb les necessitats de la competició. Els esdeveniments tenen diferents índoles, des dels més populars i de caràcter social i benèfic, fins als grans de caràcter internacional: carreres populars, marxes cicloturistes, volta a peu, exposicions, entre altres. A més, amb l’oferta de formació en voluntariat esportiu, l’estudiantat de graus podran obtenir crèdits ECTS per participació.

La matrícula de cursos estarà oberta tant per a la comunitat universitària com per al públic en general fins a cobrir les places, a través de la pàgina web www.uv.es/sef en l’apartat d’Automatrícula.