Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Més de 300 persones ja formen part de la marea taronja

  • 16 de juny de 2016
Image de la noticia

Més de 300 participants en la V Cursa Universitat de València ja han recollit una de les 500 samarretes tècniques amb què el Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València obsequia als participants que acrediten estar inscrits en la cursa i que pertanyen a la comunitat universitària.

Amb aquesta iniciativa, el Servei d'Educació Física i Esports contínua amb la seua aposta per generar una marea taronja que represente el col·lectiu universitari aquest diumenge, 19 de juny, en la V Cursa Universitat de València, que forma part del XII Circuit Divina Pastora Seguros de curses populars de València i que organitza juntament amb la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València.

Una vegada més, l'entorn de Blasco Ibáñez tornarà a ser l'escenari de la cursa universitària per excel·lència amb una cursa ràpida (la segona més curta del XII Circuit Divina Pastora) per esprémer al màxim les forces dels corredors al llarg de les rectes i els 5.335 metres del recorregut.

Aquesta multitudinària cursa popular eixirà de l'avinguda del Primat Reig i acabarà a les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de València. L’estudiantat, el professorat i el personal de la Universitat donaran exemple amb les sabatilles posades i tindran la seua pròpia classificació particular. Per a aquesta cursa es crearan quatre noves categories, que disposaran de les seues respectives classificacions i trofeus: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení).

Per poder participar en alguna d’aquestes categories, els membres de la comunitat universitària han d'acreditar que pertanyen a la Universitat i que estan inscrits en la cursa. L'horari d'atenció als esportistes és del 6 al 10 de juny a les consergeries dels tres campus esportius de la Universitat de València, de 9 a 13 hores (d'11 a 14 per a Burjassot), i de 16 a 20 hores al campus de Blasco Ibáñez, que ampliarà l'horari d'atenció als dies 13 i 14 de juny per als més mandrosos. S'ha d'acreditar la inscripció a la V Cursa Universitat de València i la pertinença a la Universitat de València amb el carnet universitari i el DNI del participant.