Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Nou seleccions de la Universitat de València es preparen per als Jocs Europeus

  • 1 de juny de 2016
Image de la noticia

La ciutats croates de Zagreb i Rijeka acolliran del 12 al 25 de juliol els III Jocs Europeus Universitaris 2016, en els quals participaran més de 5000 estudiants procedents de 45 països i 300 universitats diferents, fet que converteix aquest esdeveniment en una de les cites més esperades dels esportistes universitaris.

La delegació de la Universitat de València acudirà als Jocs amb un total de 94 membres, que representaran l’entitat en nou disciplines: futbol femení, judo, karate, natació, natació adaptada, rugbi 7 femení, rugbi masculí, taekwondo i voleibol masculí.

La Universitat de València s’estrenarà en els Jocs amb les seleccions de karate i rugbi (masculí i femení), que disputaran la competició entre el 12 i el 14 de juliol. Els seguirà la selecció de futbol femení, que iniciarà la seua marxa en els Jocs el 13 fins al 19 de juliol. L’equip masculí de voleibol farà el mateix entre el 18 i el 24, i tancaran la competició els combinats de judo, natació i natació adaptada entre el 23 i el 25 de juliol.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions a través de les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv) en les quals oferirà a tots els seguidors informació més immediata sobre els resultats dels equips.