Coberta del llibre de Piera.

La Universitat edita una indagació de Josep Piera a partir de l’obra i la figura del poeta Joan Vinyoli

‘Mai no és tard. Vinyoliana’ és el títol del darrer llibre de Josep Piera, editat per Publicacions de la Universitat de València. Es tracta d’una evocació de la figura i de l’obra de Joan Vinyoli, que Piera realitza a partir de la reconstrucció de la seua relació personal y com a lector de l’obra del poeta català. Josep Piera, però, va més enllà, i recrea l’ambient cultural dels darrers 50 anys.

Logo

Oberta la inscripció de la setena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran

El Servei d’Extensió Universitària ha obert el termini per a inscriure’s en el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Fins el 28 de setembre les persones interessades podran apuntar-se per a participar en el recorregut que se celebrarà el diumenge 2 d’octubre. Es tracta d’una activitat solidària i saludable. La recaptació de les inscripcions es donarà com tots els anys a una ONG.

Exposició territori

La Universitat de València inaugura exposicions a Anna i Quatretonda

Les exposicions itinerants de la Universitat de València continuen el seu recorregut pels municipis valencians durant el període estival. La mostra ‘Els recursos territorials valencians’ s'exposa en Anna fins al 2 de setembre. Quatretonda acollirà l'exposició ‘Esport tradicional valencià’ del 18 d'agost al 5 de setembre. Les dues han sigut organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Aug
27

UV Events

All events

SUBMIT EVENT

Mavi Mavi Dolç i Gastaldo Award, 2016

Mavi Mavi Dolç i Gastaldo Award for audio-visual works about linguistic equality and multilingualism.

 

Call for the 2016 University Junior International Entrepreneurs

First Edition of the University Junior International Entrepreneurs Two months in European companies/entities aiming at developing a business project

 

Call for the Prizes 5UCV Startup

Call to award start-up projects and start-ups with less than four years of activity promoted by members of the Universitat de València

 

Registration for the Courses and Workshops of La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

The workshops and courses are carried out during the week from 5 to 8 September.

 

Pre-enrolment for Doctoral Studies for the academic year 2016/2017

Open pre-registration period for Doctoral Studies, academic year 2016/2017

 

Xavier Gómez i Font Prizes for the linguistic quality of the final degree projects

Xavier Gómez i Font Prizes for the linguistic quality of undergraduate degree and master’s degree final projects in Valencia and English, 2016.

 

Pre-enrolment for the 113 official master’s degree

The Universitat de València opens the pre-enrolment term in the official master’s degrees for the 2016-2017 academic year

 

Incentives for teaching and research in Valencian

Incentives for the quality development in Valencian of teaching material, doctoral thesis and scientific articles.

 

Art and Propaganda. Posters of the Universitat de València

Exhibition opening: 15 July, at 18:00

 

Exhibition ‘Nor prisioners nor unarmed’

Art, memories and sorrow versus politics (or violence) in/since (XX century) Spain (in 9915 and Martínez Guerricabeitia collections).

 

La Nau Gran

Registration for Avanced Level

+ Videos

Image of the cover of the video;Jardí d'aromàtiques en botelles reciclades
Image of the cover of the video;La Universitat de València
Image of the cover of the video;El gran llibre de l'orxata i la xufa de València

Jardí d'aromàtiques en botelles reciclades

En aquesta ocasió, des del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València ens proposen una activitat per a reutilitzar botelles de plàstic. Així, convertim aquests envasos en tests per a plantes aromàtiques, que després podrem utilitzar en les nostres millors receptes.

La Universitat de València

Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.

El gran llibre de l'orxata i la xufa de València

José Miguel Soriano del Castillo, professor de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, ens parla de l'obra que ha dirigit i coordinat, el primer llibre divulgatiu sobre la xufa.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy